BURSA / NİLÜFER - Demirci İlkokulu

Nis

23 Nisan'ı her zamanki gibi büyük bir coşkuyla kutladık. Emeği geçen herkese ve bizi izlemeye gelen değerli velilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuzda Deprem ve yangın tatbikatları gerçekleştirdik. Okulumuzu tahliye süremizi görmüş olduk.

Atamızı andık.

Haz

Okulumuz sınıflar arası futbol ve koşu müsabakalarında dereceye giren öğrencilerimize madalyaları ve kupaları törenle verildi.

Haz

Nilüfer Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu boyun kadar kitap oku projesine katılım sağlayıp dereceye giren öğrencilerimize ve onların sınıf öğretmenlerine belediyenin göndermiş olduğu sertifikalarını törenle takdim ettik.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarımıza okul idaresi, öğretmenler, mahalle muhtarımız,veliler ve öğrenciler katıldı. Programa saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlanıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldıktan sonra tören eğlenceli gösteriler ve yarışmalarla devam etti.